Nieuwe voorraad elektrische kruiwagens

De nieuwe voorraad Bravo Mobarrow elektrische accu-kruiwagens is weer binnen! We halen deze zelf op om zo ook het contact met de fabriek goed te onderhouden.

In de nieuwe voorraad zitten ook twee nieuwe modellen die we dus nu op voorraad hebben. De eerste is een caravan/aanhanger mover, te koppelen aan de dissel om zo de caravan op zijn plaats te kunnen zetten.
De ander is een andere versie van de Equerry. Dit keer met een stuurboom, zoals je een bolderkar bestuurt. Dit is handig voor manoeuvreren in kleine ruimtes, maar tegelijk geeft het wat minder controle in hele modderige situaties. Zo hebben beide Equerry’s hun eigen toepassing.

Interesse? Kijk ook op onze webshop: www.accu-kruiwagen.nl

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.